Kış Şal Güz Şal Kazak Şal Şal Örme Zarif Şal Yumuşak Kaşmir Sıcak Şal Kızlar İçin Abiye Sonbahar Kış

0 Reytingler
₺206.74 ₺492.46

Renk seçin:

Miktar:

Boyut:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Yüksek kaliteli örme kaşmirden yapılmış Bahar Şalımızla kendinizi şıklığa sarın.Bu şal, kıyafetlerinizi daha şık hale getiren ve kişisel çekiciliğinizi gösteren çeşitli kıyafet seçenekleri sunar.İlkbahar, sonbahar ve kış için uygun, çeşitli festivaller ve etkinlikler için veya akrabalarınız ve arkadaşlarınız için harika bir hediye olarak mükemmeldir.Bahar Şalımızla gardırobunuza sofistike bir dokunuş katın.

Belirleme:

Ürün ağırlığı: 150g

Ambalaj boyutu: 23*25 * 5 cm/9. 05x9. 84x1. 96 inç

Ambalaj Listesi:

Sonbahar Şal*1 adet

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Şık Yükseltme: İnternet ünlüsü ıns tarzından ilham alan Sonbahar şalımızın modaya uygun düğümü ile stil oyununuzu yükseltin.Daha şık ve çekici görünün ve herhangi bir kıyafeti öne çıkarın.Gardırobunuz için en son sahip olunması gerekenler.

2.Kullanımı Basit: Sadece bir boyun körüğü değil, Sonbahar Şalımız şık, zıt renkli bir şal olarak ikiye katlanır.Her mevsim için daha fazla stil seçeneği sunar.Giymek için uygun.

3.Yumuşak Malzeme: Mükemmel örme kaşmirden yapılmış bu sonbahar şalı sadece rahat ve sıcak değil, aynı zamanda tahriş veya boncuklanma olmadan cilde de naziktir.Soğuk havalarda ideal dinlendirici konforu yaşayın.

4.Uygulamaya Geniş: Bu sonbahar şal, bireyinizi karşılamak için farklı giyim stilleriyle eşleştirilebilir needs.It cadılar Bayramı, Şükran Günü, Noel veya partiler gibi çeşitli festivaller ve durumlar için uygundur.

5.Eşsiz Hediye: Bu yumuşak ve sıcak Sonbahar Şalına sarılmış sevdikleriniz sezonun soğukluğundan korunmuş hissedecekler.Şalın çarpıcı desenleri ve renk seçenekleri onu sevginizi ve özeninizi göstermek için mükemmel bir hediye yapar.

sku: w420035

Desen Türü çizgili
Malzeme pamuk
Kaynak Anakara Çin

Müşteriler Soru-Cevap

Yorum bırakın

Siz de beğenebilirsiniz…